Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve sığır görmek

Rüyada koyun ve sığır görmek

Rüyada koyun ve sığır görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve sığır gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada koyun ve sığır görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada sığır ve koyun görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük sığır görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda sığır görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başarıları ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır boku görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işarettir.

Rüyada sığır dili görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments