Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır eti görmek

Rüyada sığır eti görmek

Rüyada sığır eti görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır eti gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada sığır et görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bol kazanç elde edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ sığır eti görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sığır eti görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisine olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır eti yemek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır eti kesmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sığır pisliği görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada sığır sürüsü görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada kara sığır görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments