Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır eti kesmek

Rüyada sığır eti kesmek

Rüyada sığır eti kesmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Rüyada sığır eti kesmek gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Rüyada sığır eti kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Rüyada sığır kesmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada sığır et görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada çiğ sığır eti görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sığır eti görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada sığır eti yemek sağlığının ve moralinin bozulacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada sığır kovalamak yokluk ve fakirlik göreceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır kesildiğini görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments