Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı kırmak

Rüyada sigarayı kırmak

Rüyada sigarayı kırmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı kırmak gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada sigara kırmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı kırmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek dalı kırmak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük kırmak görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Rüyada ceviz kırmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada başında bardak kırmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam pencere kırmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada kapı pencere kırmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments