Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara kırmak

Rüyada sigara kırmak

Rüyada sigara kırmak işinin aksayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, malların artacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sigara kırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sigara kırmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalettir.

Rüyada sigarayı kırmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam masa kırmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bardak tabak kırmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağa yumurta kırmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada küp kırmak saygının ve iletişimin bozulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, çaresizleşeceğine delalettir.

Rüyada taş atıp cam kırmak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve fincanı kırmak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments