Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek dalı kırmak

Rüyada çiçek dalı kırmak

Rüyada çiçek dalı kırmak hastalıkların kalmayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek dalı kırmak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek dalı kırmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada asma dalı kırmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erik dalı kırmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada dal kırmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil dal kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çam dalı kırmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada zeytin dalı kırmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Rüyada kuru dal kırmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments