Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara tütünü görmek

Rüyada sigara tütünü görmek

Rüyada sigara tütünü görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, canını sıkılacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Rüyada sigara tütünü gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Rüyada sigara tütünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Rüyada tütün sigara içmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşi tütün görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze tütün görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada sarı tütün görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet eder.

Rüyada tütün satmak güçten düşeceğine, yorulacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada tarlada tütün toplamak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments