Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara satın almak

Rüyada sigara satın almak

Rüyada sigara satın almak herkesin yardımına koşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ağız tadından olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işinden çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada sigara satın almak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada sigara satın almak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi satın almak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yıpranacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara satın aldığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marketten sigara almak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara ve çakmak görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü sigara görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, işlerin sürekli artacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments