Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel sarmak

Rüyada tel sarmak

Rüyada tel sarmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, karlı işlere gireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Rüyada tel sarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada tel sarmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada sigara sarmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü sarmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü halıya sarmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada bebek sarmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada asma yaprak sarmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaprak sarması sarmak eğleneceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iplik sarmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments