Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yarasını sarmak

Rüyada birinin yarasını sarmak

Rüyada birinin yarasını sarmak kalp kırmayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bundan hayır göreceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yarasını sarmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yara sarmak yarınlarına umutla bakacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yarasını sarmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada vücudunu böcek sarmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, ticaretinin de hızlanacağına delalet eder.

Rüyada börek sarmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün ip sarmak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu karınca sarmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, aile saadetinin de artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments