Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü sarmak

Rüyada ölü sarmak

Rüyada ölü sarmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sarmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü sarmak sorunlar altında ezileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü sarmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü halıya sarmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, alım gücünün artacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Rüyada pazı sarmak üzüntüden sonra ferahlamaya, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada yaprak sarması sarmak bunu şeref sayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada karınca sardığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments