Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içenler görmek

Rüyada sigara içenler görmek

Rüyada sigara içenler görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içenler gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada sigara içerken yakalanmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette sigara icmek çok para kazanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içmeyi istemek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments