Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara böreği yediğini görmek

Rüyada sigara böreği yediğini görmek

Rüyada sigara böreği yediğini görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, başarılarının devamının geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sigara böreği yediğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara böreği kızartmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sigara böreği görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, büyük paralara sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine börek yedirmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada birinin börek yediğini görmek şeref ve rütbeye, sorunların atlatılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işarettir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek iyi hissedeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet eder.

Rüyada su böreği yediğini görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments