Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara böreği kızartmak

Rüyada sigara böreği kızartmak

Rüyada sigara böreği kızartmak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işarettir.

Rüyada sigara böreği kızartmak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada sigara böreği kızartmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek arzuların yerine geleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada sigara böreği görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulur.

Rüyada börek kızartmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış börek görmek huzur ve şifa bulacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, güç alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments