Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara böreği görmek

Rüyada sigara böreği görmek

Rüyada sigara böreği görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada sigara böreği gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sigara böreği görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sigara böreği kızartmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada sütlü börek yapmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, içinin rahatlayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ocakta börek yapmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak böreği yemek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine börek görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments