Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek sarmak

Rüyada börek sarmak

Rüyada börek sarmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada börek sarmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada börek sarmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün sarmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada halı sarmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar sarmak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu böcek sarmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah ip sarmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments