Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında sigara görmek

Rüyada ağzında sigara görmek

Rüyada ağzında sigara görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, heveslerin söneceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında sigara gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Rüyada birinin ağzında sigara görmek yurtdışına gidileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında sigara görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada naneli sigara görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, şansının hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek her şeyin gönlünce olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette sigara icmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada sigara sarıp içmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Rüyada elde sigara görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments