Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ sularda yüzmek

Rüyada sığ sularda yüzmek

Rüyada sığ sularda yüzmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığ sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Rüyada sığ sularda yüzmek hem amaçlarına nail olamayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ suda yüzmek yüzünde güller açacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada sığ yerde yüzmek elinden gelen herşeyi yapacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada sığ denizde yüzmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, mali gücünü yitireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hayattan yana keyif bulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ havuzda yüzmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, zor günlerin sona ereceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığ derede yüzmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sığ su görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments