Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ derede yüzmek

Rüyada sığ derede yüzmek

Rüyada sığ derede yüzmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada sığ derede yüzmek gördüyseniz:

  • Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada sığ derede yüzmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet eder.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sığ sularda yüzmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ suda yüzmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzmek elindekileri de alıp götüreceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ yerde yüzmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa sığmamak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments