Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ suda yüzmek

Rüyada sığ suda yüzmek

Rüyada sığ suda yüzmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yeni şeyler deneneceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada sığ suda yüzmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sığ yerde yüzmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ derede yüzmek tabiatı kötü olan kişiye, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Rüyada sığ denizde yüzmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ sularda yüzmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments