Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ su görmek

Rüyada sığ su görmek

Rüyada sığ su görmek işlerinin azalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ su gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada sığ sularda yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sığ su görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına inanılır.

Rüyada sığ havuz görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ denize girmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığ suda balık tutmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sığ denizde yürümek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığ derede yüzmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments