Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzmek önünün açılacağına, işinin aksayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ suda yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sığ sularda yüzmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ yerde yüzmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ havuzda yüzmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ derede yüzmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada sığ deniz görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hedeflerini tutturacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments