Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ havuzda yüzmek

Rüyada sığ havuzda yüzmek

Rüyada sığ havuzda yüzmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hak yolunu tutacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada sığ havuzda yüzmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada sığ havuz görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığ suda yüzmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet eder.

Rüyada sığ derede yüzmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzmek kazancının daha da artacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sığ yerde yüzmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada sığ sularda yüzmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments