Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ yerde yüzmek

Rüyada sığ yerde yüzmek

Rüyada sığ yerde yüzmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada sığ yerde yüzmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada sığ yerde yüzmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sığ sularda yüzmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada sığ suda yüzmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sığ derede yüzmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sığ deniz görmek hak yolunu tutacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments