Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ havuz görmek

Rüyada sığ havuz görmek

Rüyada sığ havuz görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ havuz gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sığ havuzda yüzmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada sığ havuz görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa sığmamak borçların kısa sürede ödeneceğine, hayaller kurulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ yerde yüzmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek duaların kabul göreceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sığ denizde yüzmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada sığ suda balık tutmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada arabaya sığmamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, para biriktirebileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments