Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ denize girmek

Rüyada sığ denize girmek

Rüyada sığ denize girmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, verimliliğinin artacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada sığ denize girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada sığ denize girmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada sığı deniz görmek kazancını katbekat arttıracağına, insanlardan uzaklaşacağına, her şeyin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ bir deniz görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ deniz görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sığ denizde yürümek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına inanılır.

Rüyada sığ denizde yüzmek kısmetin kapanacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığ denize atlamak daha şık mekanlarda eğleneceğine, memur ise terfi edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments