Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa sığmamak

Rüyada yatağa sığmamak

Rüyada yatağa sığmamak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa sığmamak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada yatağa sığmamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada sığ suda balık tutmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sığ deniz görmek heveslerinin de azalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sığ denizde yüzmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığ yerde yüzmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada mezara sığmamak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına inanılır.

Rüyada sığ denizde yürümek kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Rüyada arabaya sığmamak inancından sapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments