Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıdan korkmak

Rüyada ayıdan korkmak

Rüyada ayıdan korkmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayıdan korkmak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Rüyada ayıdan korkmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayıdan saklanmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayıdan kurtulmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Rüyada ayıdan kaçmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments