Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zenginliğe, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayıdan kurtulmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan saklanmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yersiz yere suçlanacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ayıdan korkmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada ayıdan kaçmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments