Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıdan saklanmak

Rüyada ayıdan saklanmak

Rüyada ayıdan saklanmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, alim insanlardan sayılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ayıdan saklanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada ayıdan saklanmak elinin darlıktan kurtulacağına, güzel bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak ihanete uğrayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan kaçmak her türlü başarıyı elde edeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada boz ayıdan kaçmak nifak sokanların cezalandırılacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıdan korkmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan kurtulmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments