Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayıdan kaçmak

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada boz ayıdan kaçmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıdan kaçmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayıdan saklanmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayıdan korkmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıdan kurtulmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, zorlukların yaşanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments