Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıdan kaçmak

Rüyada ayıdan kaçmak

Rüyada ayıdan kaçmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eşyaların yenileneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada boz ayıdan kaçmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan kaçmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak yüksek mevkilere getirileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak umutlarının çoğalacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulur.

Rüyada ayıdan kurtulmak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan saklanmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments