Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıdan korktuğunu görmek

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek gamsız bir hayat süreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayıdan korktuğunu gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ayıdan saklanmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, umutlarını kaybedeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada boz ayıdan kaçmak alkış alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada ayıdan kurtulmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayıdan kaçmak niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Rüyada ayıdan korkmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak hasretliğin biteceğine, çok güzel işlere gireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments