Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayıdan kaçmak

Rüyada siyah ayıdan kaçmak

Rüyada siyah ayıdan kaçmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulur.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Rüyada siyah ayıdan kaçmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ayıdan kaçmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada boz ayıdan kaçmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz ayıdan kaçmak büyük bir ikilemde kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada ayıdan kurtulmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada ayıdan saklanmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, güç ve para kaybedeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments