Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı suya girmek

Rüyada şifalı suya girmek

Rüyada şifalı suya girmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bazı adımlar atacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada şifalı suya girmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada şifalı suya girmek aile içinde de bereketin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada şifalı su içmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalettir.

Rüyada şifalı sular görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada şifalı su dağıtmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada şifalı su görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada şifa bulmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments