Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı su görmek

Rüyada şifalı su görmek

Rüyada şifalı su görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalettir.

Rüyada şifalı su gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine inanılır.

Rüyada şifalı su içmek illet hastalıklara tutulmayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada şifalı suya girmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada şifalı su görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Rüyada şifalı sular görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su dağıtmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şifalı çamur görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments