Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı sular görmek

Rüyada şifalı sular görmek

Rüyada şifalı sular görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifalı sular gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada şifalı suya girmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak mal ve mülk sahibi olmaya, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına tabir olunur.

Rüyada şifalı su içmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı sular görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada şifalı suda yüzmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments