Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı su dağıtmak

Rüyada şifalı su dağıtmak

Rüyada şifalı su dağıtmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şifalı su dağıtmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada şifa dağıtmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dinde tartışmaya, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada şifalı sular görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada şifalı su görmek işinde de hep başarılı olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şifalı su içmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinde zarar edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada şifalı suya girmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek hoşluk içinde olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, borçlanılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments