Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifa bulmak

Rüyada şifa bulmak

Rüyada şifa bulmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işarettir.

Rüyada şifa bulmak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada şifa bulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, geri planda kalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı çamur görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, rakipsiz hale geleceğine inanılır.

Rüyada şifalı taş görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kötü haberler alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifa dağıtmak biraz dinleneceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı otlar görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifa ayeti okumak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments