Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı su içtiğini görmek

Rüyada şifalı su içtiğini görmek

Rüyada şifalı su içtiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şifalı su içtiğini gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı su görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı su içmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalettir.

Rüyada şifalı sular görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yıkılacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şifalı su dağıtmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntılarını atacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada şifalı suya girmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifa aramak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunların çabucak halledileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments