Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifa aramak

Rüyada şifa aramak

Rüyada şifa aramak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şifa aramak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Rüyada şifa aramak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şifalı taşlar görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek umutsuzluğa düşeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifalı balık görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak yollarının açılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada şifacı olmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada şifalı su görmek kendi işine kavuşacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments