Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifa dilemek

Rüyada şifa dilemek

Rüyada şifa dilemek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada şifa dilemek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada şifa dilemek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Rüyada şifalı suya girmek de zenginliğe kavuşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Rüyada şifacı olmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifa ayeti okumak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet eder.

Rüyada şifa duası okumak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, parasız günler geçireceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işarettir.

Rüyada şifa dağıtmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı otlar görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada şifalı su dağıtmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments