Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmur görmek

Rüyada şiddetli yağmur görmek

Rüyada şiddetli yağmur görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulur.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek kazanç kapılarının açılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments