Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli sel görmek

Rüyada şiddetli sel görmek

Rüyada şiddetli sel görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kendini yiyip bitireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kazancının da azalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli sel gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada şiddetli sel görmek güzelleşeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli kavga etmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işarettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli fırtına görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok şiddetli kar görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bunalacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli deniz görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sözler sarf edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments