Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli kar görmek

Rüyada çok şiddetli kar görmek

Rüyada çok şiddetli kar görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Rüyada çok şiddetli kar gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, inancını bir kenara atacağına, dertlerine derman bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli kar görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli kar görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek kendine döneceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments