Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli fırtına görmek

Rüyada şiddetli fırtına görmek

Rüyada şiddetli fırtına görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kötü sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli fırtına gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli fırtına görmek işyerini kapatacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada şiddet uygulamak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli dalga görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli su görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments