Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli kavga etmek

Rüyada şiddetli kavga etmek

Rüyada şiddetli kavga etmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, bundan hayır göreceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Rüyada şiddetli kavga etmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada şiddetli kavga görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli kavga etmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, hayat daha olumlu bakılacağına delalettir.

Rüyada şiddetli hortum görmek kudretinin yerine geleceğine, kısmetin bollaşacağına, ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli kar görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli deprem görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada çok şiddetli ağlamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments