Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü taşlamak

Rüyada ölüyü taşlamak

Rüyada ölüyü taşlamak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü taşlamak gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada ölü taşlamak sıkıntılarını aşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada ölüyü taşlamak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulur.

Rüyada şeytanı taşlamak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini taşlamak sevdiği birine hediye alacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam taşlamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, geleceğinizin güzel olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada horoz taşlamak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ceviz ağacı taşlamak cesaretini yeninden toplayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Rüyada eşini taşlamak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments