Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam taşlamak

Rüyada cam taşlamak

Rüyada cam taşlamak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevinileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cam taşlamak gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada cam taşlamak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerini taşlamak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi taşlamak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada bir insanı taşlamak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek taşlamak parasız kalacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada ayı taşlamak büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalet eder.

Rüyada yılan taşlamak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan taşlamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments