Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman taşlamak

Rüyada düşman taşlamak

Rüyada düşman taşlamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada düşman taşlamak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada düşman taşlamak kulluk görevini ihmale edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanı taşlamak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada yılan taşlamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanları taşlamak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kurt taşlamak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istediklerini elde edeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada cin taşlamak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği taşlamak yeni bir ilişki yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada inek taşlamak kendisi için isabetli kararlar alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments